default-logo
PREPAID VISA KAART
Gemakkelijk online bestellen
Geen BKR-toetsing
Volledige controle over je uitgaven
Veilig en volledig anoniem betalen

Alle informatie van de Prepaid Visa op een rijtje


✔ De Prepaid Visa kaart is voor iedereen beschikbaar. Er is geen verder geen BKR-toetsing vereist.
✔ Je kan met de Prepaid Visa kaart overal online betalen. Visa is de meest geaccepteerde creditcard.
✔ Gemakkelijk online te bestellen en je kan direct van de kredietkaart gebruik maken.
✔ Je zit niet vast aan een creditcardovereenkomsten. Geen verplichtingen, geen onnodige kosten.
✔ Veilig en anoniem. Voor de prepaid kredietkaart ben je niet verplicht om persoonlijke gegevens in te voeren.
PREPAID VISA AANVRAGEN
Prepaid Visa card

Verhaal van de Prepaid Visa kaart

Bijna 1/3 van de nederlanders koopt tegenwoordig alles online voor maar liefst een totale waarde van 27 miljard euro per jaar. Dat is niet niks. Het is dan ook niet gek dan de van vraag naar een prepaid Visa kaart steeds groter wordt.

Online betalen met een prepaid Visa kaart heeft significante voordelen. Om te beginnen de meest makkelijke; je hoeft je niet te verbinden aan een klassieke creditcard. Dit levert weer vele aanvullende voordelen op. Zoals dat je niet onderworpen wordt aan een BKR-toetsing en onafhankelijk van je financiële situatie gebruik kan maken van een creditcard v.c. Visa kaart. Je wordt aan het einde van de maand niet geconfronteerd met een hoge creditcardrekening en rente. Met de prepaid Visa kaart heb je hier geen gelukkig geen enkele last van.

Wat veruit een groot voordeel is van de prepaid Visa kaart ten opzichte van een klassieke creditcard, is dat de kaart geheel anoniem is. Je kan met de Prepaid Visa kaart geheel anoniem shoppen en je aankopen betalen. In een tijd waar onze privacy een belangrijk onderwerp is, is dit niet het minste voordeel.

Met de Prepaid Visa kaart heb je de volledige controle over je uitgaven. Jij bepaalt wat je op je prepaid Visa creditcard zet en meer dan dit geef je dan ook niet uit. Wist je trouwens dat de Visa kaart de meest geaccepteerde creditcard ter wereld is? Er zijn maar liefst 35 miljoen punten in de wereld waar je met Visa kan betalen. Mensen denken vaak dat Mastercard de meest geaccepteerde kaart is, maar niets is minder waar. De Visa kaart en dus de prepaid Visa creditcard kan je praktisch overal ter wereld en in elke webshop gebruiken.

Ben jij dan ook op zoek naar een Visa creditcard, maar wil je niet vast zitten aan een contract, hoge rentes, maandelijkse verplichtingen en kosten? Dan is de Prepaid Visa kaart de perfecte creditcard voor jou. Koop snel, veilig en anoniem je prepaid Visa kaart en je kan direct je Visa kaart gebruiken.