default-logo
PREPAID VISA KAART
Gemakkelijk online bestellen
Geen BKR-toetsing
Volledige controle over je uitgaven
Veilig en volledig anoniem betalen

Hoe werkt de prepaid visa creditcard ?

1 Koop de prepaid creditkaart nu voordelig en gemakkelijk via deze website
2 Waardeer de kaart eenvoudig op.
3 Activeer je prepaid creditkaart door een SMS* te sturen naar het nummer 0031 970 044 994 34 met daarin het volgende bericht:
GO – opwaardeernummer – laatste vier cijfers van je kaart. Alles zonder spaties.
bijvoorbeeld: GO20434567890123210. In dit voorbeeld is je opwaardeernummer 2043456789012 en je kaartnummer 4836 9898 7654 3210.

✔ Je kunt nu online en wereldwijd op meer dan 24 miljoen adressen betalen met je prepaidkaart!

Veel gestelde vragen over de prepaid creditcard

 • Wat is een prepaid visa card?

  De pay2d card basic is een prepaid VISA card die je kunt gebruiken om gemakkelijk en snel overal te betalen waar VISA wordt geaccepteerd. Met V-PAY kun je zelfs pinnen in iedere winkel waar ze een betaalterminal gebruiken. Vervolgens kun je de kaart gebruiken om bij miljoenen verkopers over de hele wereld te betalen. Of het nu in de supermarkt, op vakantie of online winkelen is, de prepaid visa card geeft je de maximale flexibiliteit.
 • Kan ik mijn prepaid visa card basic direct na aankoop gebruiken?

  Ja, dat kan. Activeer je prepaid visa card basic makkelijk en snel via SMS* of online en het is meteen klaar voor gebruik.

  * De gebruikelijke SMS-kosten van je telefoonprovider zijn van toepassing.
 • Hoe activeer ik mijn prepaid visa card basic?

  Er zijn twee manieren waarop je je kaart kunt activeren:

  Activering via SMS
  Stuur een SMS* naar het nummer 0031 970 044 994 34 met daarin het volgende bericht, alle letters en cijfers aan elkaar vast:
  GO – opwaardeernummer – laatste vier cijfers van je kaart (alles zonder spaties, bijv. GO20434567890123210)
  In het voorbeeld is je kaartnummer 4836 9898 7654 3210 en je opwaardeernummer 2043456789012.
  Opmerking: door het activeren van de kaart, aanvaard je de Algemene Voorwaarden.

  * De gebruikelijke SMS-kosten van je telefoonprovider zijn van toepassing.

  Activering online Het is ook mogelijk om via de website de prepaid card basic te activeren. Klik hier en volg de stappen.
 • Ik heb mijn kaart online geactiveerd, maar heb geen wachtwoord via SMS ontvangen. Wat moet ik doen?

  Neem contact op met onze klantenservice om de huidige activatiestatus van uw prepaid krediet card basic te controleren.
 • Ik heb via SMS geactiveerd, hoe krijg ik nu mijn pincode?

  Ga naar pay2d.nl en log in met je opwaardeernummer en het wachtwoord dat je ontvangen hebt in de SMS na de SMS activatie. Als je ingelogd bent ga dan naar de MIJN CARD sectie en kies daar TOON PIN.
 • Hoe krijg ik de pincode wanneer ik online activeer?

  anneer je je pay2d card basic online activeert, kun je de pincode in je online account terugvinden. Ga naar de MIJN CARD sectie en kies daar TOON PIN.
 • Kan ik mijn pincode wijzigen?

  Nee, het is niet mogelijk om je pincode te wijzigen.
 • Kan ik meerdere prepaid VISA cards activeren?

  Ja, je kunt meerdere pay2d cards activeren. Het is alleen niet mogelijk om meerdere gelijke pay2d cards te hebben met dezelfde status. Dus niet twee pay2d basic cards. Wel kun je bijvoorbeeld een pay2d card basic én een pay2d card plus of pro registreren.
 • Hoe gebruik ik mijn kaart om online te betalen?

  Kies “creditcard” als betaalmethode. Als de website vraagt naar de naam op de kaart, vul dan de naam in die op de kaart gedrukt is. Als je geen gepersonaliseerde kaart hebt, vul dan “My card” (inclusief spaties) zoals te vinden op de kaart. Je vindt hier ook het kaartnummer en de vervaldatum die je nodig hebt. De vervaldatum is te vinden op de voorkant van de kaart, aan de rechterkant van “GOOD THRU”. Tot slot kun je de beveiligingscode invoeren. Die drie-cijferige code vind je rechts van het witte gebied aan de achterkant van de kaart, naast het gestreepte handtekeningenveld.
 • Kan ik mijn prepaid visa card basic in het buitenland gebruiken?

  Ja, je kunt je pay2d card basic in het buitenland gebruiken. Je kaart wordt door miljoenen verkooppunten over de hele wereld geaccepteerd. Overal waar VISA creditcards ook worden geaccepteerd.
 • Ik ben niet in staat om te betalen met mijn kaart. Wat kan ik doen?

  Controleer het volgende:

  Is het je gelukt om je kaart te activeren?
  Zo niet, klik dan hier om je kaart alsnog te activeren. Heb je genoeg saldo op je prepaid kaart?
  Je kunt je saldo hier controleren. Hou er rekening mee dat, wanneer je geld opneemt bij een geldautomaat, er een extra bedrag van € 2,00 op je kaart moet staan om de transactie te betalen. Is je kaart nog geldig?
  De pay2d card basic (zonder upgrade) is één jaar geldig, vanaf de datum van aankoop. Na deze datum zal de kaart verlopen zijn.

  Als je “ja” hebt geantwoord op alle drie de vragen en je bent nog steeds niet in staat om te betalen met je pay2d card basic, neem dan contact op met onze klantenservice.
 • Waar vind ik het opwaardeernummer op mijn prepaid visa card basic?

  Je kunt het 13-cijferige opwaardeernummer vinden op de achterkant van je kaart, onder de magneetstrip.
 • Met welke contante bedragen kan ik mijn kredietkaart opwaarderen?

  Je kunt je kaart opwaarderen met de volgende bedragen op één van onze opwaardeerpunten: € 20,- / € 30,- / € 50,- / € 75,- / € 100,- / € 150,-.
 • Hoe kan ik mijn prepaid visa card basic upgraden naar een card plus of een card pro?

  Je kunt je op elk moment aanmelden voor een upgrade naar het volgende niveau. Voor de upgrade log je in op www.pay2d.nl met je opwaardeernummer of gebruikersnaam en wachtwoord. Klik dan op het tabblad Upgrade. Volg daarna de instructies voor de registratie. Alle eventuele kosten kun je vinden in ons overzicht van tarieven.
 • Hoe kan ik mijn saldo controleren?

  Op elk moment kun je je huidige pay2d saldo bekijken als je inlogt. Inloggen kan met je opwaardeernummer of via gebruikersnaam en wachtwoord. Ook kan je je saldo opvragen via sms door een bericht te sturen naar 0031 970 044 994 34. Stuur je opwaardeernummer (bijvoorbeeld 204012121212) met het woord CHECK ervoor naar 0031 970 044 994 34. Bijvoorbeeld: CHECK204012121212 * Hou er rekening mee dat, naast de gebruikelijke SMS-kosten van je provider, er € 0,15 wordt berekenend om je saldo op te vragen. Dit bedrag zal worden ingehouden van je pay2d saldo.
 • Wat kost de upgrade naar plus of pro?

  De upgrade naar plus/pro is de eerste 12 maanden gratis. Vanaf de 13de maand wordt een maandelijkse vergoeding in rekening gebracht van 85 cent.
 • Ik ben mijn kaart kwijt, wat nu?

  en je je pay2d card verloren? Of is je kaart gestolen? Laat je kaart blokkeren door het volgende nummer te bellen: 0031 20 888 50 55